PETRILA / Urmărire ca-n filme. Hoți blocați în trafic de polițiștii petrileni

1187

Patru tineri din Vulcan, care au spart un magazin în Cimpa – Petrila au fost blocați de polițiștii petrileni în trafic, după o urmărire ca în filme pe străzile orașului.      

Luni noaptea, în jurul orei 00:23, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată despre faptul că mai multe persoane au pătruns în incinta unui magazin aflat pe strada Cimpa, iar prezumtivii autori, după comiterea faptei au părăsit zona într-un autoturism înmatriculat în altă ţară.

” Poliţiştii petrileni au desfăşurat o serie de verificări pe raza oraşului, iar o patrulă de ordine publică a depistat, la scurt timp de la primirea sesizării, autoturismul suspect pe strada Republicii (în zona Căprioara). La semnalul de oprire efectuat de poliţist, conducătorul autoturismului a mărit viteza de deplasare, fiind nevoie ca agenţii de poliţie să pornească în urmărirea autoturismului, care se îndrepta spre Petroşani”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pe strada Republicii din oraș, polițiștii i-au blocat pe cei patru, care au fost duși la sediul Poliţiei, pentru audieri. Ulterior, poliţiştii au găsit şi o plasă aruncată de aceştia din autoturism, ce conţinea 91 de pachete de ţigări. În urma efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au constatat că suspecţii au forţat un geam lateral al magazinului, iar din interior au sustras mai multe bunuri şi suma de 135 de lei.

Faţă de cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, toţi din municipiul Vulcan, se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Carmen COSMAN – PREDA

Comenteaza

Comenteaza