HALUCINANT!

523

Halucinant! Cu eșarfă de primar cu tot, Vasilică Jurca apare într-un clip de promovare a activității CAR Petrila IFN și povestește cum și-a terminat casa după ce a luat un împrumut. Ne povestește chiar cum, deși în Valea Jiului există mai multe CAR-uri, personal – în calitate de primar – a direcționat oameni pentru a lua împrumuturi de la un anume CAR!!!
Îi recomand călduros să citească pe cât de urgent posibil legea administrației publice locale, inclusiv partea în care se vorbește de locurile (momentele, ocaziile) în care poate fi purtată eșarfa. Nu de alta, dar n-aș vrea să îl văd purtând eșarfa și în clipuri de promovare pentru măcelării, drogherii ori firme de vidanjare. Vi-l închipuiți cum se șterge cu eșarfa pe la gură după ce bea o anume bere, căreia îi face reclamă???

Pe aceeași temă, în videoclip apare și Gheorghe Ile, primarul Vulcanului. Cu eșarfă cu tot. Dl. Ile e citat într-un dosar la DNA pentru finanțarea ilegală a CS Vulcan, deci e priceput.

P.S.: Deși CAR-urile acționează pe o piață concurențială, omul ne explică cum este un avantaj dacă ești membru la un anume CAR. Toate astea le zice primarul Jurca, cu eșarfă cu tot, nu cetățeanul Jurca. Halucinant!!!

Catalin Docea
 

Comenteaza

Comenteaza