PETRILA FAPTELOR BUNE

89

Respectăm tradiția și punem la cale și în acest an proiectul caritabil mult așteptat, „PETRILA FAPTELOR BUNE”. Anul trecut am strâns împreună peste două tone de alimente în valoare de aproximativ 12167,9 lei. Sute de voluntari de toate vârstele au participat la această acțiune și datorită oamenilor cu suflet care au donat după posibilități, persoanele cu adevărat nevoiașe din orașul nostru au avut masa îmbelșugată de Crăciun. Știm că sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an şi de a ne pune speranțe în viitor. Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului este doar o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Astfel, acest proiect caritabil a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele din orașul nostru aflate în dificultate pe perioada de iarnă.
Așadar, dăm startul etapei de colectare a alimentelor! În perioada 9 noiembrie – 9 decembrie 2018 puteți dona alimente greu perisabile precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve, cozonaci, biscuiți, dulciuri, cereale, sucuri, dar și detergenți, produse de igienă personală (săpun, pastă de dinți). Alimentele pot fi aduse la Centrul de Documentare și Informare al Școlii 6 Petrila dar și la Biserica „Sfânta Treime”- Preot Boantă Adrian. De asemenea, la cererea celor care doresc să se implice, putem stabili și alte locații de colectare a alimentelor. Așteptăm voluntari!!
Vom marca ultima zi de donații duminică, 9 decembrie, ora 14:00, la Centrul de Documentare și Informare din cadrul ȘCOLII GIMN. NR. 6 PETRILA – locul unde am început acest frumos proiect. Aici vor avea loc mici momente artistice puse la cale de copiii talentați ai acestui oraș pentru o atmosferă caldă, în ciuda frigului de afară.
Vă așteptăm să vă alăturați acestei cauze nobile și să oferim împreună de la inimă, la inimă!

ORGANIZATOR: RALUCA-ELENA COCOLAN – Centrul de Documentare și Informare, Școala Gimnazială Nr. 6 Petrila
SPONSOR OFICIAL: ALEXANDRA LIHOACĂ
PARTENERI: Asociația Culturală „Les Amis de la France”, Asociația SAN MONTAN, Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria”, Biserica „Sfânta Treime”- Preot Adrian Boantă, Organizația Caritas Petroșani, CCD HUNEDOARA, Primăria Orașului Petrila.

Comenteaza

Comenteaza