6 complimente pe care bărbații mor să le audă de la noi

342

Oricât de macho și de “impenetrabili” n-ar părea ei, bărbații, sunt și ei, la rândul lor, foarte sensibili și reacționează la laude și complimente la fel ca și noi, femeile. Uneori chiar mai mult! 

Și asta pentru că vorbele frumoase la adresa lor nu sunt chiar atat de frecvente! 

Așa că, dacă vrei să-ți impresionezi iubitul și să-l faci să se simtă în al nouălea cer, iată ce trebuie să-i spui : 

 

1. «Cu tine mă simt în siguranță”

Bărbaților le place atunci când sunt percepuți ca fiind puternici și capabili să ofere protecție. Spune-i cât mai des aceste cuvinte și el va dobândi sentimentul că și-a găsit menirea în viață. 

 

2. «Alături de tine totul pare atât de vesel!”

Orice bărbat care iubește vrea să-și vadă iubita veselă. Iar dacă ea îi confirmă acest lucru, îi dă certitudinea că eforturile lui nu au fost zadarnice. Și se va strădui si mai mult! 

3. «Le-ai plăcut atât de mult prietenilor mei!”

Deși va crea impresia că nu-i pasă de părerea celor din jur, el știe bine că , dacă nu le va placea acestora, e posibil ca ei să te îndepărteze de el. 

 4. «Ești atât de grijuliu!” 

Dacă este intr-adevăr așa, vei găsi ușor momentul în care să-i faci acest compliment. Este foarte important ca el să vadă ca tu remarci eforturile sale. Altminteri nu va mai fi motivat să le facă. 

5. «Ești atât de atrăgător! “ 

Un astfel de compliment îi va crește stima de sine , dar îi va și reaminti că el încă te mai atrage. Și bărbații își doresc să arate bine și să știe că cineva remarcă acest lucru. 

6. «Sunt atât de fericită cu tine!” 

Pentru el, sarcina lui este să te facă fericită. Dă-i de înțeles că îi reușește perfect acest lucru. Îl va motiva să-și continue “opera”. 

Sursa : soulpost.ru 

Comenteaza

Comenteaza