A lovit o mamă și o fetiță pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

1075

Un tânăr  a lovit două persoane pe o trecere de pietoni din orașul Petrila și a fugit de la locul accidentului. Le-a spus polițiștilor că a crezut că a dat peste niște bolovani.

Accidentul rutier a avut loc vineri seară, pe raza orașului Petrila. Cele două victime, o femeie și o fetiță, au fost lovit pe trecerea de pietoni din zona Poștei.

”Echipa deplasată la fața locului a constatat că o femeie de 46 de ani și o fetiță de 6 ani care traversau pe trecerea de pietoni au fost acroșate de un autoturism care nu le-a acordat prioritate de trecere. Autoturismul a părăsit locul accidentului rutier”, a declarat, pentru Gazeta de Dimineață, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, cele două victime au fost transportate, cu ambulanțele, la Spitalul de Urgență Petroșani. Femeia a suferit politraumatisme și o fractură, fiind necesară internarea ei pe secția de ortopedie. Din fericire, minora a fost rănită ușor, în cazul acesteia nefiind nevoie de internare.

După circa o oră de la comiterea accidentului rutier, polițiștii au reușit să identifice și șoferul. Mașina a fost găsită pe raza municipiului Petroșani.

Conducătorul auto, de 30 de ani, din Petrila, a declarat că a condus pe Strada Republicii din localitate, dar a avut impresia că a lovit niște pietre. Ca atare nu a oprit.

Polițiștii l-au testat pentru a vedea dacă a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

Tânărul este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Comenteaza

Comenteaza