A parcat în curtea omului. Trei mașini lovite și un șofer ”capsat”

431

A ținut morțiș să intre în curtea omului. Cu mașină cu tot. A parcat fără milă, trosnind autoturismele proprietarului de imobil. Se întâmplă în Petrila, unde Planeta e în mișcare. Un tânăr de 19 ani, din localitate, a pierdut controlul volanului și a parcat în curtea șefului de la Taxe și Impozite de la Petrila.

când parchezi mașina în curte și o găsești lovită

A vrut, dar n-a vrut

Un tânăr de 19 ani din Petrila, aflat la volanul unei mașini, a ajuns musafir în curtea unui petrilean care locuiește la Cap de linie.

Cum e să-ți parchezi mașina în curte și să o găsești lovită. Experiența o poate explica șeful de la Taxe și Impozite Petrila, Doru Boantă, care s-a trezit, vineri seara, cu un autoturism în curte. Și nu oricum, ci unul care a intrat ”prin efracție”.

Tânărul s-a urcat la volan cu mult elan. Primele informații arată că a prins curaj pe fondul consumului de alcool.

S-a oprit din zburdălnicie după ce au apărut în calea lui mașinile din curtea omului și nu a mai putut trece mai departe.

Petrileanul Darius Căciulan era în mașină cu un alt prieten, de vârsta lui, cu care se petrecuse înainte de a deveni victime ale propriilor fapte.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Tânărul șofer va fi cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumului publice sub influența băuturilor alcoolice și pentru distrugere.