Accident grav în salina din Slănic Prahova. Un microbuz cu turiști s-a răsturnat în tunel

386

Un microbuz care transporta turişti în Salina Unirea din Slănic, judeţul Prahova, s-a răsturnat, duminică, în vehicul fiind 22 pasageri, printre care şi turişti israelieni. Mai multe ambulanţe sunt trimise la locul accidentului, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că un microbuz cu 22 pasageri, care se deplasa către Salina Unirea, s-a răsturnat, mai multe persoane fiind rănite.

Toate persoanele care se aflau în microbuz, printre care și opt copii, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Se pare că microbuzul s-a răsturnat pe o parte, iar persoanele rănite au suferit contuzii și traumatisme cranio-cerebrale.

Consulul Israelului la Bucureşti se va deplasa la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde au fost transportaţi cu ambulanţele cei 22 de turişti israelieni care au fost răniţi.

“Din primele informaţii, microbuzul s-a răsturnat la intrarea în mină, erau 22 călători, printre care şi turişti israelieni”, a declarat Brezeanu.

Accidentul s-a petrecut în tunelul care coboară în mină.

 

http://www.mediafax.ro/social

Comenteaza

Comenteaza