Apa Serv face cadouri copiilor din Petrila

946

Societatea de distributie a apei din Valea Jiului vrea sã arate cã voluntariatul este tot ce avem nevoie pentru a da înapoi ceva, atunci când primim.  Asa se face cã Parcul Copiilor din Petrila, cu ajutorul angajatilor de la Apa Serv, a fost reabilitat si dotat cu o fântânã artezianã, iar trecãtorii se pot odihni pe bãncile ce au fost puse de cei de la Edil Prest. A fost o muncã de voluntariat si Costel Avram, cel care a avut initiativa, spune cã este doar un început. „Spuneam, de la începutul anului, cã noi, Apa Serv Valea Jiului vrem sã facem niste parteneriate cu voluntari. O parte din colectivul de la noi a arãtat, la Petrila, ce înseamnã voluntariatul. Vorbim despre un parteneriat între SC Apa Serv si Primãria Petrila. Am spus cã luãm împreunã acest parc în întretinerea noastrã. Am pus iarbã, am montat fântâna si, cu partenerii locali, am pus bãnci. Important este cã sectia Apa Serv de la Petrila se va ocupa în continuare sã îngrijeascã acest spatiu verde”, a spus Costel Avram, director general SC Apa Serv. La momentul inaugurãrii parcului.  Cei de la Apa Serv au demonstrat cã pot fi voluntari pentru o cauzã comunã si întreg colectivul a fost prezent la momentul la care a fost pornitã fântâna artezianã ce face deliciul tuturor.

Administratia localã, însã, s-a arãtat extrem de încântatã de acest partener. „Aici vedeti rezultatul muncii în echipã. Echipa Apa Serv, echipa Primãriei din Petrila si Edil Sal Prest, firma Consiliului Local Petrila. A venit aceastã propunere, la începutul anului de la Apa Serv, iar apoi ei au decis sã amenajeze si sã întretinã o zonã verde a orasului. Le-am propus aceastã parte din Parcul Copiilor si vreau sã le multumesc pentru  sprijinul pe care ni l-au acordat si  mã bucur cã Petrila este prima localitate din Valea Jiului, unde a pornit acest proiect”, a afirmat si Vasilicã Jurca, primarul orasului din Petrila. Proiectul nu se opreste aici si va continua în acelasi gen de parteneriat.

„În toate localitãtile Vãii Jiului vom face câte ceva pentru comunitate. Comunitatea ne dã nouã salarii si ne asigurã locurile de muncã, iar noi, prin voluntariat, vrem sã facem ceva. Lucru pe care azi l-am finalizat la Petrosani si continuãm cu Petrosani si mergem pânã la Uricani”, a conchis Costel Avram.

Diana Mitrache

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza