Au plonjat cu maşina în gol

316

Patru persoane din Petrila au fost implicate ieri într-un accident rutier grav, petrecut în judeţul Gorj. Evenimentul rutier a avut loc la primele ore ale dimineţii, pe Defileul Jiului, în zona Pietrele Albe.
Maşina în care se afla un bărbat, soţia sa şi doi tineri a căzut de pe carosabil, în gol, ajungând pe marginea Râului Jiu. Din primele date, cei patru sunt o familie. „Şoferul de 42 de ani se deplasa pe DN 66, dinspre Petroşani spre Gorj, iar într-o curbă periculoasă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a căzut în gol, de la o înălţime de şase metri, oprindu-se pe malul Râului Jiu. În urma impactului, şoferul, soţia sa în vârstă de 40 de ani şi doi tineri de 18, respectiv 19 ani, pasageri în autovehicul, au suferit leziuni”, a declarat inspectorul principal de poliţie Ion Lazăr-Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Toate cele patru persoane au fost duse la UPU Petroşani, pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, bărbatul şi soţia sa, precum şi cei doi tineri au suferit traumatisme craniene minore, contuzii abdominale, răni ale membrelor şi escoriaţii. (N. Bumbac)

http://www.mesagerulhunedorean.ro

Comenteaza

Comenteaza