Bosch va construi o fabrică de mașini de spălat la Simeria. 700 de locuri de muncă vor fi create

529
de Alina PIPAN

BSH Home Appliance Group a transmis miercuri, 28 martie, un comunicat prin care confirmă faptul că va construi o fabrică de mașini de spălat rufe, la Simeria. Investiţia Bosch de la Simeria  presupune crearea a 700 de locuri de muncă.

Valoarea totală a investiţiilor este de de aproximativ 110 milioane de euro şi se estimează ca începând din 2020 să fie produse peste un milion de maşini de spălat

„ Producătorul de aparatură electrocasnică a achiziţionat un teren de 40 de hectare pentru construirea unei fabrici de maşini de spălat. Construcţia unei hale de producţie, precum şi a unui centru logistic şi a clădirilor administrative trebuie să înceapă pe proprietate încă din acest an”, se arată în comunicat.

După construirea unor noi facilităţi de producţie, fabrica va avea – începând cu 2022 – o capacitate de producţie anuală de peste un milion de maşini de spălat pentru piaţa europeană.

„Vom crea peste 700 de locuri de muncă acolo în următorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor şi de a face viaţa de zi cu zi mai uşoară pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de situri de producţie şi de centre logistice de primă clasă” a declarat Mihai Voicilă, directorul general al filialei BSH din România pentru Mediafax.

Comenteaza

Comenteaza