Când si cine reparã centura Petrilei?

379

Soseaua ocolitoare a orasului Petrila, care ar putea descongestiona mult traficul din cel mai estic oras al Vãii Jiului, va fi reabilitatã de cei care închid mina Petrila.
Birocratia este cea care tine lucrãrile pe loc, dar conducerea Societãtii Nationale de Închideri de Mine spune cã lucrãrile vor fi pornite, imediat ce licitatia va avea un câstigãtor desemnat.
„Dãm cumva si un rãspuns solicitãrii comunitãtii locale din Petrila de a reabilita drumul de centurã din Dãrãnesti pânã în spatele primãriei Petrila si de a efectua împrejmuirea si portile de acces în perimetrul de suprafatã al exploatãrii. În momentul de fatã, pot spun cã, odatã ce avem aprobarea comisiei si sumele ce au fost alocate conform reproiectãrii, în momentul de fatã se elaboreazã caietul de sarcini, urmând a se face licitatia pentru achizitia serviciilor de constructie ”, a spus Petre Drãgoescu, director tehnic Societãtii Nationale de Închideri de Mine din Valea Jiului.
De-a lungul ultimilor ani, soseaua de centurã a fost pasatã de la autoritãtile locale la cei ce au închis si demolat mina. Pânã la urmã, se merge pe varianta reabilitãrii din banii de închidere a minei, asa cum s-a convenit, dupã ce Societatea de Închideri s-a folosit de ea pe perioada cât a durat demolarea incintei.
Diana Mitrache

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza