De 8 Martie – un bal la înălţime

231

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Petrila, prin comitetul de conducere, se bucură de o încredere din ce în ce mai mare. Justificativ, precizăm înfiinţarea în 2013 a unei filiale în Petroşani: str. Horia, bl. 3, ap. 3. Apoi, de la începutul acestui an, s-au înscris peste 90 de noi membri la Petrila şi  aproape 20, la Petroşani.

Comitetul de conducere
Din acest comitet de conducere fac parte Martin Borşa – preşedinte, Romulus Dumitrescu – vicepreşedinte, Mariana Florea – consilier, cât şi Atena Bety Rîşteiu – director economic, „mâna de fier” care diriguieşte fondurile.

La înălţime
Pe lângă diferite facilităţi financiare acordate membrilor, acest colectiv finanţează sau cofinanţează şi unele activităţi.
Aşa s-a întâmplat şi de 8 Martie, când 70 de doamne şi domniţe au sărbătorit ziua femininelor împreună. Ce-i drept, şi nu ştim de ce, la acest bal au participat şi câţiva domni. Ca la orice bal, depănarea unor amintiri, glumele, muzica şi dansurile au creat o atmosferă de bucurie şi de relaxare. Şi meniul a fost la înălţime, aşa că amintim bucătăresele şefe, Iuliana Socsi şi Ileana Drui – adevărate maestre.
S-a dovedit încă o dată că tinereţea este o stare de spirit care nu depinde de vârstă.
Doamnelor şi domnişoa­relor le dorim o primăvară frumoasă, sănătate şi puterea de a trece peste necazurile vieţii.

de Ionel Zmau

Sursa:zvj.ro

Comenteaza

Comenteaza