Cinste petrileanului Dorel Vartolomei!

179
de Alina PIPAN

Dorel Vartolomei locuiește pe strada Minei, în blocul 23 A, scara a doua. Când mergi spre mina Petrila n-are cum să nu îți sară în ochi blocul respectiv, porțiunea de stradă și scările, pentru că sunt extrem de cochet amenajate. Este frumos și curat ca în casă. Spațiile merzi au iarba tunsă la linie, florile sunt frumos crescute, fără buruieni, bine delimitate. Nu vezi pe jos nici un muc de țigară, d-apoi vreum șervețel, vreun ambalaj, sau vreun PET aruncat. Băncile și bordurile din dreptul cării sunt vopsite tricolor, reparate periodic, de câte ori este nevoie, scara curată. Copii se joacă liniștiți, în siguranță, în fața blocului. Toate acestea datorită unui cetățean exemplu, care își îngrijește blocul și scara ca pe propriul apartament, curăță mereu, zilnic își face de lucru pe-afară.

Strădania lui nu a fost trecută cu vederea A fost felicitat personal de primarul Vasile Jurca, care-l apreciază sincer, și ar vrea să vadă mai multe astfel de exemple în comunitate.

”Dorel Vartolomei este unul dintre cetățenii orașului nostru care ne face cinste fiind un foarte bun gospodar. De aceea îi mulțumesc pe această cale și îl felicit pentru ceea ce puteți vedea și dumneavoastră în imagini, lucrari făcute de dumnealui la blocul unde locuiește. Dacă am avea la fiecare bloc măcar un Dorel Vartolomei, Petrila ar fi mult mai frumoasă!”, a menționat primarul.

Comenteaza

Comenteaza