Claudiu Stoica, / Revenire după 15 ani

425
de Loredana JUGLEA
Multiplu campion naţional, medaliat la europene şi mondiale, Claudiu Stoica revine în sportul care l-a consacrat. Va fi jucător-antrenor la Inter Petrila în prima divizie.
În urmă cu 15 ani, Claudiu Stoica s-a lăsat de fotbal-tenis şi a luat-o pe un alt drum. Acum s-a gândit mai bine şi a decis să revină la marea lui iubire: fotbal-tenisul.
A jucat fotbal-tenis pe vremea lui Miron Cozma şi a obţinut trei titluri de campion naţional, trei Cupe ale României, două locuri trei la Mondiale, două locuri trei la Europene plus participare în Liga Campionilor şi un loc I la un Turneu Internaţional din Franţa.
„Erau vremuri frumoase. Atunci antrenor era regretatul Romi Săpânţan. Am avut o echipă foarte bună, cu realizări deosebite. Eram afiliaţi la MB Târgu Jiu. La 30 de ani m-am lăsat de acest sport, pentru că nu mai mergea nimic la acea vreme. Acum am revenit. De ceva timp, eu şi cu prietenii mei jucăm fotbal-tenis în sală şi aşa ne-a venit ideea să ne facem o echipă. Zis şi făcut: am alcătuit echipa, am fost luaţi de clubul Inter Petrila cu sprijinul Primăriei Petrila şi ne-am apucat de treabă“, spune Claudiu Stoica, fratele fostului jucător de la Jiul, Florin Stoica. Planurile antrenorului sunt ca echipa să facă o figură frumoasă în primul an de participare. De altfel, prima etapa din Campionatul Naţional va avea loc pe data de 18 februarie la Târgovişte. Echipa va avea următoarea componenţă: Nicuşor Chircu, Florin Bolohan, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath şi Claudiu Stoica.
http://www.zvj.ro

Comenteaza

Comenteaza