Comunicat PRM Central / Informare venita pe adresa publicatiei online Realitatea Petrileana

276
Comunicat PRM Central Informare din partea adevaratei conduceri a Partidului Romania Mare la stirile repetate privind anuntata alianta PRM – PRU avand ca protagonisti pe Bogdan Diaconu si Victor Iovici.
Adevarata conducere a PRM dpv statutar si legal este asigurata de dl. Prof. Adrian Popescu, reconfirmat de Biroul Permanent si Consiliul National pe data de 26 ianuarie 2019 si avand pe rolul Tribunalului Bucuresti in pronuntare un dosar cu cererea de inregistrare a modificarilor la aceste organe de conducere in Registrul Partidelor Politice.
Marea majoritate a membrilor BP – (31 din 43) au fost prezenti in data de 26 ian. 2019 la seditele BP si CN, iar Victor Iovici este un impostor care conduce un grup clandestin de oportunisti constituit in afara PRM, dupa ce a fost respinse modificarile facute la Congresul al VI-lea din 2017 prin sentinta definitiva.
In prezent mai are un dosar la Tribunalul Bucuresti prin care revendica oficializarea acestui grup dizident, procesul fiind suspendat pana la solutionarea definitiva a dosarului initiat de adevarata conducere a PRM prin presedintele interimar Ad. Popescu.
Ca urmare, Victor Iovici nu detine nici o functie de conducere in PRM si nu mai este membru al acestui partid, ca si majoritatea celor care i s-au alaturat, dupa ce unii au fost exclusi ori au fost pe la alte pardide, ceea ce atrage automat pierderea calitatii de membru PRM.
Partidul Romania Mare va discuta si negocia aliante politice sau electoirale cu partide din zona nationalista a scenei politice romanesti si le va comunica public atunci cand vor considera de cuviinta partenerii de alianta.
In concluzie, va solicitam si dvs. sa publicati in programul de stiri in mod similar acest Drept la replica si reactia noastra fata de anunturile lui Bogdan Diaconu si Victor Iovici, in caz contrar rezervandu-ne dreptul la sesizarea CNA si altor institutii, pentru publicarea de stiri false, de la persoane care-si atribuie calitati oficiale in mod fraudulos si care aduc prejudicii grave Partidului Romania Mare.
Cu stima, Presedinte interimar PRM Adrian Popescu, Vicepresedinte Constantin Asofronie

Comenteaza

Comenteaza