Condamnat pentru viol, cere sã fie eliberat

259

Unul dintre cei tineri condamnati pentru abuzarea unei minore din localitatea Petrila, a cerut judecãtorilor deveni sã fie eliberat din penitenciar.

Pãduraru Nicusor Dorinel (foto) a fost condamnat de Judecãtoria Petrosani la trei ani de închisoare pentru cã a abuzat sexual o fetitã de 13 ani, însã pedeapsa i-a fost majoratã în urma judecãrii apelului. Instanta de la Alba Iulia a dat dreptate procurorilor si a majorat pedeapsa cu doi ani pentru violator, însã individul a sperat cã dupã aproape doi ani de stat în penitenciar va respira aerul libertãtii. Pãduraru a fãcut o cerere de liberare conditionatã, dar i-a fost respinsã de Judecãtoria Deva pe motiv cã nu si-a executat fractia minimã prevãzutã de lege. Doi dintre cei tineri au violat-o pe minorã iar al treilea a tãinuit fapta fiind si el condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Cei trei au fost la o petrecere si au îmbãtat-o pe minorã, iar apoi au violat-o profitând de faptul cã era aproape inconstientã. Al doilea violator, Pepelan Andrei Samuil a primit trei ani de pedeapsã si obligatia de a plãti cinci mii de lei despãgubiri victimei.

Maximilian Gânju

http://cronicavj.ro

Comenteaza

Comenteaza