Conducerea CEH a chemat poliția după ce mai mulți angajați au intrat cu forța în societate

273

Mai multe mașini de poliție au ajuns, marți, la prânz, la Complexul Energetic Hunedoara, după ce mai mulți angajați, dintre cei aflați la protestul din curtea societății au intrat, fără drept, în sediul companiei, ajungând până la birourile conducerii.

Nemulțumiți de faptul că nimeni nu coboară la ei, o parte dintre protestatarii din curtea CEH au deci să urce ei la conducere, trecând de paza de la intrare dar și de ușa pe care accesul se face pe bază de cartelă, cel mai probabil aceasta fiindu-le deschisă de unii dintre liderii de sindicat care anterior discutaseră cu conducerea administrativă a societății.

Conducerea CEH a chemat poliția, iar mai multe echipaje de la Petroșani s-au deplasat la sediul societății hunedorene.

Potrivit informațiilor GDD, angajații care au intrat în sediul CEH fără drept au coborât de la birouri cu directorul general adjunct, Petre Nica, directorul responsabil cu partea minieră, care a stat, timp de mai multe minute, de vorbă cu aceștia, răspunzându-le la întrebări.

Potrivit liderului de sindicat de la mina Lonea, Vasile Păduraru, în curtea CEH s-au strâns mai mulți angajați de la minele Lonea, Livezeni și Vulcan, aflați în ITA.

”Au venit pentru a li se explica de ce se aplică ITA și ce se întâmplă în continuare cu Complexul Energetic Hunedoara”, a spus Vasile Păduraru.

După mai multe minute în care directorul general adjunct le-a răspuns întrebărilor, protestatarii au renunțat la acțiune și au plecat din curtea companiei.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza