Consilierul local Cornel Preda: Nu ne dăm demisiile, rămânem consilieri PDL

257

Cei trei consilieri locali PDL de la Petrila rămân în partid.

Cornel Preda, Doiniţa Puian-Dragomir şi Victor Aleznauer, consilierii PDL, nu vor renunţa la calitatea de membru PDL.

“Suntem membri PDL şi rămânem aici. Politica o facem noi, nu ea pe noi”, a declarat, miercuri, pentru Gazeta de dimineaţă, Cornel Preda, consilier local la Petrila.

Preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, susţine că decizia consilierilor de a rămâne la PDL deşi au existat tendinţe de a trece în grupul independenţilor este luată în urma unei analize amănunţite.

“M-am întâlnit cu consilierii de la Petrila, am analizat în interiorul partidului şi apoi am discutat şi în cadrul ACL. Politica nu e o fată mare, dar trebuie să încercăm măcar să o ducem la şcoală şi să-i arătăm că exista şi un alt mediu decât cel pe care l-a cunoscut ea”, a precizat Dorin Gligor.

Sursa citată spune că politica se face cu oameni care înţeleg şi îşi asumă  o construcţia, nu cu indivizi care ştiu doar să urce scările după ce construcţia e la cheie.

După alegerile locale din 2012, componența Consiliului Local Petrila a fost de 5 consilieri PSD, 5 PDL și câte 3 la PC, PNL și PPDD. În urma plecărilor în baza Ordonanței 55/2014, PSD Petrila are 7 consilieri, PDL-ul a rămas cu 3, PNL-ul cu 1 consilier și PPDD-ul cu doi consilieri restul alegând să fie independenți.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza