Consiliul Judetean Hunedoara incalca decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

247

Dragi prieteni,

Cum abuzurile privind Defileul Jiului, demersurile pentru incalcarea deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti și presiunile politrucilor se amplifica, suntem nevoiti sa iesim din tacere. Trebuie sa mediatizam, pe cat posibil, fiecare ilegalitate comisa de cei ce vor ca Jiul sa fie secat, ca muntii nostri sa nu mai aiba nici macar un singur rau mare de munte care mai curge liber, vor ca pestii, vidrele si toate viețuitoarele ”protejate” care depind de Jiu, in apa, in zona ripariana si pe versanti, sa moara.

Am scris despre abuzurile extrem de grave comise de functionarii de la Consiliul Judetean Hunedoara, in ciuda presiunii publice la care i-am supus in primavara. Au emis un certificat de urbanism care, din moment ce este invocat de Andrei Maioreanu (secretarul de stat implicat in incalcarea deciziei judecatoresti), este clar ca incalca legea. Si refuza sa ne trimita o copie a acestui document de interes public.

https://www.declic.ro/blog/consiliul-judetean-hunedoara

Va rog sa distribuiti articolul de la link-ul de mai sus!

Iar despre Andrei Maioreanu, asa, ca sa ne face o imagine despre ce fel de personaje trag sforile pentru distrugerea Defileul Jiului, mai multe aici:

https://www.gorj-domino.ro/candidat-la-senat-din-partea-psd-gorj-acuzat-de-hartuire-sexuala-s-a-ajuns-la-atingeri-imbratisari-solicitarea-de-a-l-saruta/

 

Cele bune!

Calin Dejeu


Calin Dejeu a inițiat această petiție pe CampaniaMea pe DECLIC. Dacă dorești să inițiezi și tu o campanie pe o temă importantă pentru tine, o poți face cu ușurință aici: campaniamea.de-clic.ro.

Calin Dejeu via CampaniaMea pe DECLIC

 

 

Comenteaza

Comenteaza