Consiliul Local Petrila are / O comisie de selectare a ofertelor pentru susţinerea şi promovarea culturii scrise

240
La şedinţa extraordinară de Consiliu Local Petrila de săptămâna trecută, consilierii locali au votat un proiect de hotărâre ce viza „constituirea comisiei de selectare a ofertelor pentru susţinerea şi promovarea culturii scrise” în localitate.
Acest proiect a fost iniţiat de membrii comisiei de cultură, condusă de Cornel Preda, conform prevederilor legale, dar şi datorită solicitărilor de peste an în ceea ce priveşte susţinerea unor autori petrileni privind tipărirea de cărţi, unii dintre ei oameni cu posibilităţi materiale mai reduse.
Proiectul care viza şi numele celor ce vor face parte din comisia de selectare a ofertelor a fost votat în unanimitate, doar că în comisie funcţionarul public Adriana Pârvulescu a fost înlocuit cu consilierul local Florin Ţurcaş. Aceasta după ce consilierii Ţurcaş şi Temneanu au venit cu amendamentul ca din comisie să facă parte patru consilieri locali şi trei angajaţi ai primăriei, şi nu invers cum era trecut în proiect. Cum şi primarul Ilie Păducel a fost de acord cu acest amendament, la propunerea sa s-a efectuat această înlocuire, toţi consilierii fiind de acord.
Din comisie mai fac parte viceprimarul Vasile Jurca, consilierii locali Marius Heljiu şi Ionel Scărişoreanu, directorul executiv din cadrul primăriei, Rodica Retegan inspectorul Serv A.I.P.F.I.M.C. Roberta Iancu şi consilierul juridic Gabriela Sirop.

de Corneliu BRAN

Comenteaza

Comenteaza