Cosmin Negoi, președinte Inter Petrila: „Geoagiu este cea mai bună echipă din campionat”

108
de Loredana JUGLEA

Fosta campioană a județului la fotbal, Inter Petrila, nu are un tur de campionat strălucit, fiind doar pe poziția a patra în clasament cu 17 puncte, la cinci puncte distanță de lidera Gloria Geoagiu.

Cosmin Negoi, președintele echipei, vede însă partea plină a paharului și crede că până la finele turului echipa va fi în primele trei clasate.
„Sincer, cred că la ora actuală Gloria Geoagiu este liderul meritat al campionatului. Sunt cei mai buni. În privința noastră nu pot spune că aș fi nemulțumit. Din contră, eu unul sunt mulțumit de mersul echipei și sunt convins că până la finele turului vom fi în primele trei echipe”, a punctat oficialul.
Un alt oficial al echipei, secretarul clubului Daniel Bolog, a punctat partea considerată de mulți a fi un subiect tabu, și anume arbitrajul: „Eu vreau să vorbesc despre schimbarea în bine a arbitrajului. Arbitrii sunt imparțiali față de alte sezoane și nu au mai influențat scorurile. Vreau, de asemenea,  să remarc implicarea tot mai mult a AJF-ului în fotbalul mic prin organizarea a tot felul de competiții care vin în sprijinul fotbalului. Acțiunile lor sunt menite să scoată lumea la mișcare. Spre deosebire de alte sezoane, în acest sezon nu avem niciun reproș la adresa arbitrajului. Sunt foarte mulți arbitri tineri care vin urmă și aici vreau să-l remarc pe Andrei Fodor”.
Inter Petrila are un meci mai puțin disputat. Până în prezent, din 8 meciuri jucate, are cinci victorii, două egaluri și o înfrângere.
Gloria Geoagiu și CSM Vulcan sunt singurele echipe neînvinse în acest sezon competițional.

Comenteaza

Comenteaza