Costel Avram, preşedintele PNL Petrila: „Cetăţeanul obişnuit, neînregimentat politic, face politică doar în momentul când votează. De aceea fac un apel către petrileni să se prezinte duminică la vot în număr cât mai mare. Şi dacă tot vor vota, îi rog să voteze lista candidaţilor PNL”

239
de Marian BOBOC
Dacă ar trebui să acordăm un trofeu al acestei campanii electorale, cu siguranţă că PNL Petrila l-ar merita cu prisosinţă, deoarece campania liberalilor petrileni a fost una civilizată, fără atacuri la persoană, lipsită de excese şi isterii, calată doar pe problemele reale şi aşteptările cetăţenilor Petrilei. Însă, în politică nu presa oferă premii, ci electoratul. Dacă petrilenii vor vota în număr mare lista PNL, atunci înseamnă că nu ne-am înşelat. Însă, până duminică, când vom afla rezultatele, publicăm o scurtă declaraţie a preşedintelui PNL Petrila, Costel Avram, omul care a verticalizat această organizaţie, punând în practică o altfel de campanie.
„După cum a relatat şi ziarul dvs., în această campanie electorală PNL Petrila a făcut o campanie axată doar pe problemele şi aşteptările oamenilor. În dorinţa de a întâlni cât mai mulţi cetăţeni ai Petrilei, cred că nu am ratat nicio stradă, nicio o colonie, niciun sat aparţinător de Petrila. Pentru mine a fost o experienţă politică unică, deoarece am întâlnit oameni foarte bine informaţi, care au ştiinţă de ceea ce vor face europarlamentarii liberali. Cine nu pricepe că electoratul nu mai poate fi minţit, ar trebui să se lase de politică. Cred că o campanie pozitivă poate să aducă voturi. Am observat din teren că electoratul este sătul de discuţii sterile, de vorbele grele ori de clacă ale politicienilor. Concluzionând, pot spune că noi, liberalii petrileni, am făcut o campanie civilizată, cu faţa la electorat. Vom vedea duminică dacă şi cât am convins electoratul…
Cetăţeanul obişnuit, neînregimentat politic, face politică doar în momentul când votează. De aceea fac un apel către petrileni să se prezinte duminică la vot în număr cât mai mare. Şi dacă tot vor vota, îi rog să voteze lista candidaţilor PNL”, a declarat Costel Avram.

Comenteaza

Comenteaza