Cristian Resmeriță: ”Mă mai gândesc dacă plec în Parlament”

258
de Alina PIPAN

Primarul Lupeniului, Cristian Resmeriță, a câștigat greu fotoliul pe care îl ocupă acum, cu toate că se spune peste tot că de fapt este moștenitorul unei dinastii. Votul populației este suveran, și deși s-a văzut că mulți lupeneni vroiau schimbare cu orice preț, Cristian Resmeriță a fost ales.

Însă la parlamentare PSD Hunedoara a mizat pe notorietatea lui, pe experiența de parlamentar pentru a strânge voturi. Județul a votat susținut cu PSD, cu toate că puțini dintre votanți cunosc efectiv conținutul listelor pe care au pus ștampila, dar în Valea Jiului numele lui Cristian Resmeriță pe lista Senatului a strâns voturi în procentaj mare.

Încă din timpul campaniei ne întrebam dacă numele primarului lupenean a fost folosit în scopul publicității electorale, sau dacă acesta chiar mai vrea un mandat de parlamentar. De ce ar vrea primarul Cristian Resmeriță, care a luptat din greu pentru mandatul de primar, și are un început de mandat bun, să lase lucrurile neterminate, pentru a pleca în Parlament? Apoi am observat că primarul este mai mereu însoțit la manifestările publice de fratele acestuia, Lucian Resmeriță, și am presupus că ar fi posibilă o plasare a ștachetei.

Dar deocamdată primarul Cristian Resmeriță spune că nu știe dacă vrea să fie senator. La întrebarea dacă părăsește Lupeniul pentru Capitală a răspuns simplu, fără alte comentarii ”Mă mai gândesc!”. ”Până când vă mai gândiți, domnule primar?”, am întrebat noi. ”Până când îmi permite legea”, a venit răspunsul.

Comenteaza

Comenteaza