Cronicã la fata locului / FINAL ÎN STIL DE MARI CAMPIONI

555

Peste 500 de spectatori, în frunte cu primarul orasului, au savurat ultima aparitie a Inter-ului Petrila în acest campionat pe teren propriu.  Cu un avans de cinci puncte înaintea ultimei etape, petrilenii au jucat relaxat în fata unei echipe Victoria Cãlan care a fost în postura de sac de antrenament. Practic, gazdele au jucat pentru public, cu multe pase si driblinguri reusite în care au excelat Kalai, Drãgoescu, Bg. Matei, Mares, Agapi dar si ceilalti, marcându-se goluri de-a dreptul senzationale, cazul golului de 5-0 a lui Bocu.

Galeria si-a încurajat tot timpul echipa care a reusit realmente sã facã un spectacol remarcabil, un joc de final pe teren propriu în ultima aparitie acasã.

Inter Petrila – Victoria Cãlan 6-0 (3-0)
Inter Petrila (antr. Avram Moldovan): Haring (min. 65 Gâmbutã) – Coste (min. 46 R. Drãgoescu), Agapi, Câmpean, Androne (min. 46 Perse) – Mares,  Kalai,  Keseg, Horvath – Dolha (min. 46 Bocu), Matei.
Victoria Cãlan (antr. Claudiu Fulea): Toth – Cic, M. Alexoi, Fulea, Muntean – Stãnculea, Ionascu Tib., Marinca, Ionascu Eman. – Rotaru, Damian.
Arbitru: Florin Anca – Deva
Obs. AJF: Sorin Ciotlãus –  Deva
Spectatori: 500

Pe de alta parte, Minerul Uricani continuã seria înfrângerilor, 0-3 cu Bãita si eliminare la D. Scurtu (min. 76). Hercules Lupeni a învins cu 1-0 la Aurul Certej, gol marcat de M. Filip (min. 56). Hategul s-a distrat cu Crisciorul 5-1 (goluri V. Pârvu 2, D. Belei, Sterp, Ardelean,  resp. Ov. Naghy).  Jiul a cedat cu 0-6 la Aurul Brad, în timp ce Inter Petrila a aplicat un 6-0 clar celor de la Victoria Cãlan.

GENU TUTU

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza