Cum să intri în starea de flux, singura care îți poate garanta fericirea

52

Starea de flux este un fenomen foarte interesat. Este atunci când subconștientul tău izbucnește la suprafață într-un flux puternic. Încep să apară lucruri pe care nici măcar nu le intuiai. Pe neașteptat, în minte îți vin gânduri ”mărețe”. Această stare este premisa creării unei capodopere. Toate personalitățile geniale puteau să își inducă această stare. Anume ea le stimula creația.

Se poate spune că într-o stare de flux, persoana se conectează la o uriașă Bancă Universală, în care este stocat tot ce a fost creat de om sau ce încă urmează să fie creat. Anume de aici subconștientul nostru extrage informația, ideile, cunoștințele necesare.

Nu se spune în zadar că toate gândurile mărețe ne vin în vis. Anume atunci omul primește acces la subconștientul său. Probabil toți știu că Mendeleev a văzut prototipul tabelului periodic în vis.

 Canalul tău este deschis?

Sunt norocoși cei care au găsit metode să își acceseze subconștientul, dar cum rămâne cu cei care nu știu cum să facă asta? Este foarte ușor să îți dai seama dacă ai acces la Banca Universală. Dacă este stabilită legătura, atunci acest fapt deseori se va transpune în cuvinte și acțiuni. Persoana poate spune ceva, care nu i-ar fi venit în cap în trecut, sau poate face ceva, care poate fi considerat la moment complet irațional. Dar în scurt timp se dovedește că acela a fost cel mai corect lucru pe care îl putea face în acel moment.

Cum să te deschizi fluxului?

Cum să stabilești legătura cu Banca Universală sau să o consolidezi, dacă ea deja există?

Totul se naște în acțiune.

Începem prin a ne ”curăța” mintea zilnic. Este important să eliminăm orice gunoaie, gânduri inutile, cuvinte inutile pe care le preluăm de la TV, radio, reviste sau din alte surse. Aceasta este prima condiție.

A doua condiție este ”calmarea” conștiinței. Pentru a primi semnalele de sus, trebuie să te setezi pe frecvența necesară. Când îți faci griji din cauza unor evenimente, când experimentezi emoții negative, când reacționezi agresiv nu poți accesa frecvența corectă a canalului.

Marii înțelepți, încă din cele mai vechi timpuri, au predicat o metodă simplă de calmare – meditația. Dacă încă nu practici meditația, nu ezita să începi să o faci.

Nu contează ce metodă de meditația alegi. Poate îți place meditația clasică estică. Poate îți este mai apropiat meditația lui Osho sau practicile moderne. Nu este atât de importantă metoda meditației. Sunt importante regularitatea și constanța. Treptat, capacitatea ta de a te percepe pe tine și lumea din jur se va dezvolta și vei acumula și noi abilități în acest sens.

https://suntcurios.eu

Comenteaza

Comenteaza