Cupa Instituțiilor, Ediția a II -a – Petrila 2018. Tragerea la sorți pentru Grupe

515

 

Miercuri, 11 aprilie s-au încheiat înscrierile pentru Campionatul Zonal de Fotbal din Valea Jiului, ”Cupa Instituțiilor” – Ediția a II -a Petrila 2018, rezervat sportivilor amatori de fotbal pe teren sintetic, o competiție sportivă organizată de Clubul Sportiv ”Inter Petrila” în asociere cu Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila, având ca parteneri de competiție Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara și Info Petrila.

Ședința tragerii la sorți pentru stabilirea celor patru Grupe formate din cele 18 echipe înscrise în campionat a avut loc la Casa de Cultură din Petrila, fiind prezenți membri comisiei de competiție și câte un reprezentant al echipelor participante. S-au pus la punct mai multe obiective aflate pe ordinea de zi a ședinței.

Comisia de competiție, formată din: Eugen Duma – Președinte CS ”Inter Petrila”, Dorin Curtean – Viceprimar Orașul Petrila, Cosmin Negoi – Președinte secție fotbal CS ”Inter Petrila” și Daniel Bolog – Secretar organizator de competiții, a propus iar membri prezenți au aprobat următoarele puncte:

– Stabilirea a patru Grupe formate din: Grupa A (patru echipe), Grupa B (patru echipe), Grupa C (cinci echipe) și Grupa D (șase echipe);
– Aprobarea programului competițional pentru perioada 16 – 30 aprilie 2018 și modificări de ultim moment operate în program;
– Stabilirea membrilor comisiei de arbitri a competiției;
– Prezentarea Regulamentului competiției;
– Organizarea festivității de premiere și a protocolului de la finalul competiției, cu sprijinul tuturor participanților.

Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic din incinta Stadionului ”Parângul” din Lonea, vor avea fiecare câte două reprize de 25 minute și 5 minute pauză.

Tragere la sorți pentru Grupele înscrise în competiție:

Programul competițional ”Cupa Instituțiilor” pentru perioada 16 – 30 aprilie 2018:

Membri comisiei de arbitrii: Adrian Câmpean – antrenor Licență C UEFA, Iosif Kalai – antrenor secund CS ”Inter Petrila”, arbitrajul în semifinale și finalele ”Cupei Instituțiilor” va fi asigurat de AJF Hunedoara.

 

Festivitatea de deschidere a Campionatului ”Cupa Instituțiilor”, va avea loc la data de 16 aprilie, ora 16:30, la Stadionul ”Parângul” din Lonea, unde sunt invitate toate echipele pentru deschiderea campionatului zonal.

 

Comenteaza

Comenteaza