„Cupa Instituțiilor – Petrila 2018” / Pensionarii mai tari decât poliţiștii

247

Două săptămâni de partide intense pe Stadionul Parângul din Lonea. Au luat startul 17 echipe de fotbal formate din amatori ai sportului cu balonul rotund. Promovarea sportului de masă, indiferent de vârstă, este ceea ce Clubul Sportiv Inter Petrila își dorește prin organizarea unor astfel de întreceri sportive.

Aflată la cea de-a doua ediție în acest an, Cupa Instituțiilor – Petrila 2018, organizată cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei orașului Petrila, a avut punctul final, duminică, 29 aprilie. Momentul a fost foarte bine pus în valoare prin premiile deosebite oferite câștigătorilor unde, pe lângă organizatori și sponsor, un aport important l-a avut și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, la finală fiind prezent chiar președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, împreună cu doi arbitri oficiali.
Câștigătoarea din acest an a trofeului „Cupa Instituțiilor” a fost echipa Asociația Pensionarilor Lonea. Aceasta a reușit să treacă în finală de echipa Poliția Municipiului Petroșani cu scorul de 11–0.
Pe locurile 3 și 4 s-au clasat în ordine echipele EM Lonea și Jandarmeria Petroșani.
Un moment emoționant a fost decernarea premiului de „Veteran în Fotbalul de la Petrila” lui Ioan Gligor din Petrila, aflat acum la vârsta de 88 de ani. El a jucat fotbal în anii 1960 la Parângul Lonea, actuala Inter Petrila. Acum este printre suporterii de frunte, fiind prezent și la meciurile din deplasare ale campioanei județene.
Au fost de asemenea acordate mai multe titluri precum: 4 premii pentru „Arbitraj Fair-Play”, 3 premii pentru „Cel mai Bun” și „Cel mai Tehnic” sportiv, 3 premii pentru „Cel mai Bun” și „Cel mai Tehnic” portar, 1 premiu pentru „Echipa Fair-Play”, 1 premiu pentru „Golgheterul Campionatului”.
La final toată lumea s-a bucurat de o tradițio­nală fasole cu ciolan și o bere rece.

Loredana JUGLEA

Comenteaza

Comenteaza