Dacă copilul este bolnăvicios, atunci părinții sunt cei care trebuie tratați!!!

582

Mama este responsabilă de starea copilului (energia corpului).

Tata este responsabil de ceea ce se întâmplă cu copilul (comportament) și de starea mamei.

Tații sunt responsabili pentru toți.

1. Influența mamei asupra copilului

De la concepere și până la 12 ani copilul se dezvoltă. Mama este unica sursă de „material de construcție” până la naștere și sursă de energie după naștere.

Если болеет ребёнок, лечить надо папу и маму

Cu toții știm că mama nu trebuie să consume alcool, să fumeze, să se drogheze sau să se alimenteze nesănătos, dar… Formarea și dezvoltarea fizică a copilului depinde și de starea psihologică a femeii. Dependența este atât de mare încât cele mai mari probleme ale copilului sunt provocate de mama dezechilibrată psihologic.

În timpul sarcinii mama trebuie să fie extrem de calmă și pozitivă, să trăiască în așteptarea bucuriei de a naște un copil.

După naștere și până la 12 ani copilul este foarte atașat energetic de mamă, iar mama îi controlează  starea lăuntrică. Chiar dacă sarcina a fost liniștită, nașterea provoacă unele stări de panică.

Stările de îngrijorare sunt firești pentru oricare mamă, este un instinct de protejare. Însă, toată îngrijorarea pe care o simțiți se transmite copilului.

Dacă mama este permanent preocupată de niște temeri, atunci ele pot deveni realitate.

Alimentați copilul cu energie pozitivă, dragoste, grijă, blândețe. Încetați să vă îngrijorați prea mult, să-i insuflați frică, nesiguranță, tristețe. Evitați certurile în familie. Copilul alimentat cu negativism va avea o energie negativă, cu care se hrănesc paraziții intestinali!

Paraziții intestinali nu supraviețuiesc într-un mediu pozitiv!

Teoriile precum că copilul „a fost infectat” sau „a răcit” nu sunt valabile. Copilul poate rămâne sănătos după un duș rece sau poate să se îmbolnăvească îndată ce mama începe să se îngrijoreze.

Rețineți! Boala este un simptom, nu o cauză! Tot ce se întâmplă cu copilul sunt consecințele energiei defectuoase! Copilul absoarbe această energie de la părinți, prieteni sau școală.

Febra este o consecință a luptei organismului cu unele cauze. Secrețiile nazale la copil sunt bacteriile și paraziții morți eliminați de organism care se alimentau cu energia negativă. Dacă scădeți febra copilului, prelungiți viața paraziților. Imunitatea copilului este mai isteață decât părinții și medicii. Nu scădeți febra! Folosind medicamentele distrugeți procesele interne care depistează cauza bolii și luptă cu infecțiile. Corpul uman se acomodează condițiilor externe și își mobilizează rezervele interne pentru a lupta cu bolile.

2. Influența tatălui asupra copilului și mamei

Tata este un element cheie care influențează sănătatea familiei. El determină starea mamei, apoi mama a celorlalți membri.

Если болеет ребёнок, лечить надо папу и маму

Dacă femeia este mereu iritată și supărată, problema este în tată.

Tata nu trebuie să țipe la mamă, dar trebuie să o liniștească, să facă tot posibilul ca ea să se simtă bine.

Aveți grijă de ea, discutați, ieșiți la o plimbare, râdeți… Stimați tați sunteți sprijinul ei, toată lumea ei se învârte în jurul vostru. Soțul conduce casa și familia, la fel cum soția determină starea tuturor.

Dacă soțul nu dirijează starea soției, nu o liniștește, nu reușește să o scape de stres sau alte temeri… toată familia se va îmbolnăvi!

Soțul educă copilul prin intermediul cuvântului. Vorbirea transmite energie copilului, îl programează și îi determină comportamentul. Dacă tata spune „vei face, vei fi, vei putea” copilul reușește. Tata niciodată nu va spune „nu vei putea, nu vei reuși”.

Mama nu sesizează aceste diferențe și folosește cuvinte care programează copilul în sens negativ: „vei cădea! te vei îmbolnăvi! vei strica! se va întâmpla ceva cu tine!”

Bărbații puternici trebuie să se țină de cuvânt, să ofere dragoste, grijă, liniște soției.

Femeile trebuie să ofere copiilor bucurie, dragoste, îngrijire și căldură maternă.

Soțiile trebuie să inspire soții, să-i facă să se simtă puternici și utili. Învățați să fiți slabe! Doar lângă o femeie slabă va fi un bărbat puternic! Este esența bărbatului! Dacă sunteți o femeie puternică, atunci fiți mai isteață: păreți slabă!

Mama și tata se formează reciproc… iar într-o familie sănătoasă și copii sunt sănătoși!

PS: Respectați acest secret: „Soarele, aerul și apa sunt cei mai buni prieteni”. Îmbunătățesc sănătatea și elimină consecințele negative ale influenței mamei. Este un echilibru natural. Activitatea fizică a copilului este obligatorie. Astfel este asigurată circulația sangvină și eliminarea toxinelor. Nu limitați activitatea fizică a copilului chiar dacă este bolnav.

Perfect Ask

Comenteaza

Comenteaza