Dacă întrebaţi ambasadorul Franţei vă va răspunde

223
În spaţiul virtual, pe pagina de Facebook a Ambasadei Franţei în România, ambasadorul Philippe Gustin a lansat invitaţia de a i se adresa întrebări, până pe 15 ianuarie. Pe 21 ianuarie va răspunde întrebărilor, iar video-interviul va fi difuzat pe pagina precizată.
Nu ezitaţi să interogaţi Ambasadorul…
Mesajul este următorul: „Nu ezitaţi să interogaţi Ambasadorul asupra diplomaţiei franceze, asupra relaţiilor bilaterale franco-române în domeniile politic, cultural, economic şi asupra altor subiecte. (Ambasadorul nu va face comentarii asupra politicii române interne.) Ambasadorul se va strădui să răspundă la un număr cât mai mare de întrebări”.
Intersecţia „Jean Monnet”
Philippe Gustin, ştiind şi limba română, este unul dintre cei mai activi ambasadori, dacă ne referim la numeroasele deplasări pe care le-a făcut pe teritoriul României. Anul trecut, chiar de Ziua Naţională a Franţei, a vizitat Deva.
Şi cei de la Asociaţia Culturală „Les Amis de la France” Petrila îi vor lansa lui Philippe Gustin invitaţia de a vizita Petrila înspre primăvară, după ce starea timpului va permite amenajarea zonei în care se află asociaţia, zonă care va deveni – după cum îşi doresc membrii asociaţiei – Intersecţia „Jean Monnet”.
de Ionel Zmau

Comenteaza

Comenteaza