Daruri speciale de la Petrila pentru Costel Avram și Daniel Andronache

106

Presedintele clubului Inter Petrila, Eugen Duma a avut un cadou special pentru cei de la Consiliul Județean Hunedoara din partea clubului Inter Petrila.
Astfel vicepreședintele CJ Hunedoara,  Daniel Andronache și Costel Avram, administratorul public al județului,  primul a și fost prezent la eveniment, au primit fiecare câte un tablou mare cu tricoul echipei  petrilene. Darul simbolic a fost înmânat în cadrul unei acțiuni marca AJF Hunedoara care a avut loc la Sala Sporturilor din Sântămăria Orlea. „Darul simboloc vine ca un fel de multumire pentru Consiliul Județean Hunedoara pentru implicarea acestuia în activitățile sportive din judetul nostru. Costel Avram este un fost sportiv de performanță și știe foarte bine ce înseamnă sportul”, a spus Eugen Duma.

„Mulțumim AJF Hunedoara pentru echipamentele primite, datorate inițiativei acestui proiect minunat. Mulțumim Consiliului Județean Hunedoara și, nu în ultimul rând, Consiliului Local Petrila pentru suportul oferit în activitatea sportivă a CS Inter Petrila”, a spus Daniel Bolog, secretarul clubului Inter Petrila.

 

Comenteaza

Comenteaza