De ce s-au retras Avram Iancu si Levente Polgar de la Arctic Ultra 6633

838

Momente decisive: s-au retras Avram Iancu si Levente Polgar!

aimx.ro a stat de vorba in exclusivitate cu Avram Iancu si Levente Polgar. Cei doi sportivi romani s-au retras din competitie la kilometrii 68, respectiv 110. Avram a acuzat o accidentate, in timp ce Levi a fost scos de organizatori de pe traseu din cauza vantului extrem de puternic.

Reactii in EXCLUSIVITATE pentru AIMX dupa ce s-au retras Avram Iancu si Levente Polgar!

Levente Polgar: “I-am implorat sa ma lase sa termin ultramaratonul macar in afara clasamentului, fara sa punctez.

Start in 6633, ultramaratonul canadian cu 4 romani! Avertizari pentru prima noapte
Levente Polgar

Primul roman care a parasit concursul a fost Avram Iancu. Abandonul sau relativ rapid a surprins pe toata lumea. aimx.ro a vorbit cu omul care a inotat Dunarea de la izvoare la varsare:”La mine este foarte simplu.S-a plecat tare de la start si am mers impreuna cu Tibi intr-un ritm alert. Ma simteam foarte bine. La kilometrul 11 insa am simtit cum cineva imi baga parca un cutit in gamba. Am tras intr-un picior de la kilometrul 11 pana la 68. Mi-am dat seama insa ca nu am ce face si am fost nevoit sa ma retrag.”

Reactii in EXCLUSIVITATE pentru AIMX dupa ce s-au retras Avram Iancu si Levente Polgar!

Levi, prima persoana din lume cu handicap aflata la startul competitiei, si-a incheiat participarea la kilometrul 110. Levente Polgar a apasat butonul de SOS dupa ce rafalele de vant l-au aruncat pur si simplu de pe traseu atat pe el cat si sania.De mai multe ori.  ”Am prins un vant extrem de puternic. Mi-a aruncat sania de vreo 4 ori. Am vazut ce inseamna iadul adevarat.Vizibilitatea era 0. Nu vedeam absolut nimic. A venit doctorul si mi-a zis ca imi este viata pusa in pericol si m-au retras. I-am rugat sa ma lase sa termin competitia macar onorific, fara sa fiu in clasament, doar sa ma ajute sa-mi scot sania de pe unde era. Le-am aratat degetele de la picioare, de la mana. Eram ok si intr-o pozitie buna. 5 kilometri mai aveam si scapam. Am dat de pamant cu toata increderea oamenilor.Mi-e rusine in fata tuturor celor care au avut incredere in mine.Imi vine sa intru in pamant“, a spus vizibil emotionat si afectat Levi la finalul aventurii pentru aimx.ro.

 

Autor:Vlad Lucian Arhire

Comenteaza

Comenteaza