Demitere. Directorul general al CEH a schimbat directorul financiar

286

Directorul general al CEH, Mihael Melczer, a decis – joi – schimbarea directorului financiar al societății, Verginica Popescu.

”Am schimbat-o din funcție pe doamna Popescu (Verginica Popescu – n.r.). Atribuțiile acesteia sunt preluate de Carmen Pălănceanu. Nu e vorba de nicio numire, îi ține locul Verginicăi Popescu conform structurii organizatorice a societății”, a precizat, joi, pentru GDD, directorul general al CEH, Mihael Melczer.

Directorul general al CEH susține că la acest moment nu știe dacă postul de director financiar va fi ocupat de cineva din interiorul companiei sau din afara acesteia.

Luna trecută, Melczer a decis și schimbarea șefului departamentului Comercial, Mihail Stoicescu. Atunci, directorul general al CEH spunea că ”se poate mai bine la comercial”. Din acest motiv, conducerea CEH a subliniat că vrea să facă o ”selecție deschisă pentru a găsi un șef departament comercial care să fie motivat”.

În urmă cu circa două zile, a fost completată organigrama departamentului comercial de la CEH. Șeful acestuia este Călin Laza, fost director al Spitalului Județean de Urgență Hunedoara.

Laza a demisionat în august 2016 din funcţia de manager de spital, odată cu preluarea conducerii CJ Hunedoara de PSD.

Numele Laza figurează şi în dreptul Adinei Laza, avocatul care a fost întâlnit atât în procesele avute de CJ Hunedoara, dar şi în relaţiile juridice ale Apaprod Deva, Apaserv Valea Jiului. Adina Laza este avocatul care l-a reprezentat chiar şi pe Mircea Ioan Moloţ.

„Sunt un om din cei 4.700 de angajaţi de la CEH. Am venit pentru a ajuta, pentru a-mi pune experienţa în această activitate. Sunt inginer, am terminat liceu energetic, deci nu pot fi caracterizat ca un „necunoscător”. Doresc să mă acomodez cât mai repede în acest colectiv şi să găsim soluţiile pentru redresarea activităţii”, a precizat, miercuri, pentru Gazeta de dimineaţă, Călin Laza.

Atât Mihail Stoicescu cât și Verginica Popescu s-au aflat în structura de conducere a Companiei Naționale a Huilei/Complexului Energetic Hunedoara timp de mai mulți ani.

Mihaela MIHAI

Gazeta de Dimineata

Comenteaza

Comenteaza