Distracția pe pârtii abia acum începe. Ce vă pregătesc Transalpina, Straja și Parângul săptămâna aceasta?

300
de Alina PIPAN

După o minivacanță pe pârtii urmează un weekend de pomină pe pârtii. La finele acestei săptămâni se pregătește distrație mare pe pârtii. Transalpina, Straja și Parângul dau strigarea pentru distracție. Iată ce li se pregătește turiștilor!

Snow Fest Preview Days @ Ski Resort Transalpina

În perioada 26-29 ianuarie, primul festival de ski & fun din Romania  se desfășoară la  Ski Resort Transalpina. Programul este  unul intens. Sunt programate două  concerte outdoor în zilele de vineri și sâmbătă cu Subcarpați și Șuie Paparude, petreceri la 1850 m și after party-uri în cort încălzit situat la baza pârtiei unde în cele 3 zile ale evenimentului vor mixa: Blanilla, Bully, CDj Team, Golan, MadLiquid, Shiver, Zo. Vor fi  food vans, zone de chill out, concursuri, testare echipamente și multe alte surprize. Pentru cei interesați de prețurile de cazare, vă spunem că puteți beneficia de un pachet cazare și skipass de la de la 390 lei pentru cecele trei zile de petrecere, de persoană.

Winter Tour în Straja și Parâng

Schiatul este plăcere, dar când este asezonat  cu concursuri și premii plăcerea devine sublimă. Winter Tour ajunge în Straja și Parâng pe 28 și respectiv 29 ianuarie. Asta înseamnă că cei ieșiți pe pârtie vor avea parte de concursuri cu premii interesante, râvnite de orice tânăr:  echipamente de ski oferite de Hervis, bilete la Untold Festival 2017, Smailo Action Cams, lecții de ski&snowboard, excursii de aventură cu Outdoor4U, cursuri de scufundări cu scuba zone, o săptămână la ski pe Madonna di Campiglio în Italian Week și multe-multe altele. Păi la așa premii spunem prezent, ori ba?

Sunt incluse garantat zăpadă, hot drinks&apres-ski parties și provocări tari pentru gașca ta de prieteni!

Prețul la cazare este bun. Cabana Atlas are preț promoțional pentru Family Ski Holiday Straja – sezon 2016 – 2017: 6 zile – 5 nopți – la numai 499 lei/persoana/sejur. Pachetul include:  cazare 5 nopți în cameră dublă sau triplă,  demipensiune (mic dejun și cină), reduceri  la închirierea echipamentelor și teleschiuri. Oferta este valabilă în timpul săptămânii, cu intrare începând cu ziua de duminică pentru minim 2 persoane.

Comenteaza

Comenteaza