Dorin Curtean, viitorul vice al Petrilei, pregătit să se retragă din politică

2068
„Dacă în primii doi ani de mandat nu vom reuși să aducem investitori, mă retrag”!
 
Dacă nu va reuşi să-şi respecte angajamentul asumat în campania electorală, privind crearea de noi locuri de muncă, viitorul viceprimar al oraşului Petrila, Dorin Curtean, este decis să se retragă din viaţa politică. A fost un angajament asumat în campania electorală pe care şi-l susţine în continuare. Curtean a explicat că pentru Petrila, pentru dezvoltarea orașului ar mai fi multe de făcut, dar punctul nevralgic al urbei este lipsa locurilor de muncă.
”Ar fi multe lucruri de făcut pentru orașul Petrila. Aș vrea să punctez ceea ce este foarte important, ceea ce ni s-a transmis de către oameni, și anume faptul că există o situație destul de grea în orașul Petrila legată de lipsa locurilor de muncă și pe acest lucru vreau să mă axez. Aşa cum am spus, dacă nu voi reuși în primii doi ani din acest mandat să aducem investitori și să creăm locuri de muncă, mă voi retrage din politică”, a declarat Dorin Curtean, care spune că este vorba despre minim 200 de locuri de muncă în 2 ani de zile.
La Petrila au fost firme care au vrut să dezvolte o afacere, însă reprezentanții lor nu au găsit înțelegere la fosta conducere a administraţiei locale petrilene.
„Investitorii vor să câștige. Investitorul vine la tine în ideea de a face profit și de a câștiga, dar dacă tu nu ești deschis să le oferi posibilitatea acestui avantaj, nu va veni nimeni să dezvolte afaceri la tine în oraș. Eu am fost deschis, disponibil să creăm facilități – și vorbim despre lucruri legale și nu ascunse”, a explicat Curtean.
Dorin Curtean a candidat în tandem cu Vasile Jurca din partea PSD, fiind propunerea pentru postul de viceprimar, în timp ce Jurca a fost ales primar al oraşului Petrila.
Carmen COSMAN – PREDA

Comenteaza

Comenteaza