Drupo va asfalta străzile din Petrila

222

Peste un an și jumătate, străzile din Petrila vor fi asfaltate în întregime. După o lungă așteptare  societatea hunedoreană Drupo a fost aleasă pentru asfaltarea străzilor din orașul Petrila. Tronsoanele distruse de introducerea rețelei de apă și canalizare vor fi reabilitate după încheierea contractului între primărie și firma respectivă.

„Licitația a decurs  bine, nu a fost nicio contestație. Sper ca luni să semnăm contractul și firma să înceapă programul de asfaltare. În prima parte a acestui program vor fi asfaltate străzile Muncii, Liliacului, Mihai Eminescu, Remete, Brătianu și ar fi bine să începem cât mai repede să asfaltăm”, a declarat, pentru GDD, Vasilică Jurca, viceprimarul orașului Petrila.

Conform sursei citate un termen optimist pentru finalizarea lucrărilor programului de asfaltare este nevoie de un an și jumătate

Anul 2014 le aduce pe lângă asfaltare și apă potabilă locuitorilor din Petrila care nu beneficiază de acest confort.

În orașul Petrila există și zone unde cetățenii nu au apă potabilă și sunt forțați de împrejurări să-și aducă apa de la fântâni și izvoare.

Primăria va iniția un proiect de hotărâre pentru introducerea de apă potabilă în Colonia Cimpa și în Birăoni. Locuitorii de aici beneficiază de un branșament de la stația de captare de la Voievodu, stație ce oferă doar apă industrială.

Edilii din Petrila spun că au trimis o adresă societății ApaServ și că nu au primit un răspuns favorabil din lipsă de fonduri. Așadar edilii au decis să propună aceast proiect pe ordinea de zi a ședinței de consiliu din data de 30 aprilie.

Iulia BĂLUȘĂ

 

Comenteaza

Comenteaza