Duminică, 6 mai 2018 – Campanie de ecologizare pe Cheile Taia din Petrila

388

Inițiată de sportivii de la Asociația San Montan din Petrila, duminică 6 mai 2018, se va desfășura o nouă campanie de ecologizare a zonelor de pe frumoasele Chei ale Tăii, precum și a pârâului Taia. Astfel, a fost adresată o invitație de participare tuturor celor care iubesc natura și doresc să sprijine astfel de activități care sunt în măsură să păstreze nealterate frumoasele locuri oferite cu generozitate de natura care înconjoară toată aria orașului Petrila.

”Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a da o mână de ajutor la curățenia de primăvară. Vom fi pregătiți cu saci menajeri pentru depozitarea gunoiului, iar la final răsplata va fi un gulaș la ceaun cum numai bucătarii de la ”San Montan” știu să-l prepare”, spune Erika Santa în invitația transmisă petrilenilor.

Cheile Tăii sunt o zonă des folosită în scopul de agrement pentru majoritatea petrilenilor. Aflată în atenția sportivilor de la San Montan de mai multă vreme, acțiunea de duminică este sprijinită de autoritățile locale și de societatea de gospodărire a orașului Petrila, Edil Sal Prest, cu toată logistica necesară.

 

Comenteaza

Comenteaza