După campionat a venit şi cupa / Inter a dat lovitura

304
de Loredana JUGLEA

Petrilenii s-au impus în finala Cupei României după loviturile de departajare cu scorul de 6-5 în faţa echipei Retezatul Haţeg. Astfel, Inter Petrila a reuşit eventul, câştigând cupa şi campionatul.

Inter Petrila – Retezatul Haţeg, o finală mult aşteptată în Cupa României la fotbal, faza judeţeană. După a doua finală consecutivă, jucătorii Petrilei şi-au atins scopul şi au reuşit să se impună după loteria penaltiurilor. Jocul a fost unul disputat, petrilenii au deschis scorul prin Kalai cu un eurogol de la 30 de metri, iar haţeganii au egalat prin fostul jucător din Vale, Ovidiu Popesc.
Disputat la Hunedoara, meciul a ajuns, după cele două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare, la loviturile de departajare. Acolo maturitatea echipei din Petrila şi-a spus cuvântul. Jucătorii s-au impus cu 6-5. Singurul din tabăra Petrilei care a ratat a fost Bogdan Matei, veteranii Adi Câmpean şi Iosf Kalai făcându-şi datoria.
Pentru că la finele săptămânii va juca prima partidă din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, Inter Petrila nu poate savura prea mult această reuşită. Partida tur se va juca la Lonea în compania echipei ACS Ghiroda.
Pentru jocul din Cupa României fotbaliştii petrilenii s-au bucurat din nou de susţinerea fanilor care i-au însoţit şi în această deplasare.

Comenteaza

Comenteaza