După o repriză în care a visat frumos, / Inter Petrila a fost spulberată

64
de Loredana JUGLEA

Inter Petrila – CSM Reșița: 1-5 (1-1)
Echipa de fotbal CSM Reșița s-a impus cu scorul de 5-1 la Petrila și s-a calificat în etapa următoare a Cupei României. Pentru cine nu a fost la meci, scorul poate părea unul ce nu necesită niciun comentariu. Dar povestea este alta. În prima repriză, Interul a deschis scorul prin jucătorul-antrenor Adi Câmpean, care a marcat din lovitură de la 11 metri. Oaspeții au egalat tot printr-un penalty, iar prima repriză s-a terminat egal. Precipitarea echipei oaspete și numeroasele ei erori au făcut să pară că vor găsi greu drumul spre poarta petrilenii.
Dar în repriza a doua, favorita Reșița și-a revenit, a marcat gol după gol, gazdele au căzut fizic și în final oaspeții s-au impus.
Dincolo de rezultat, care până la urmă reflectă diferența de valoare dintre cele două echipe, au fost oameni fericiți la Lonea. Lume multă a populat cele două tribune ale stadionului. S-a aplaudat, s-a încurajat și s-a celebrat fotbalul. La Lonea fotbalul chiar a fost la el acasă.

Oaspeți de seamă
La meci a fost prezentă și multă lume bună. Primarul orașului, Vasile Jurca, președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, dar și președintele Reșiței, Cristian Bobar. Și au avut ce vedea, pentru că Inter nu a lăsat garda jos prea ușor.

 „Unii s-au bucurat pentru insuccesul nostru”
Antrenorul echipei de fotbal Inter Petrila, Adi Câmpean, a transmis un mesaj plin de emoție după meciul din cupă cu CSM Reșița, dar în același timp a și pus punctul pe „i”: „Am plecat de aici cu momente frumoase pentru un fotbalist. Am avut un parcurs foarte bun, trecând două faze ale Cupei României. Am fost eliminați de CSM Reșița, o echipă de Liga 2. Eu spun că am ieșit cu fruntea sus și cu meritul că am reprezentat județul Hunedoara cu cinste și respect. Eu vă mulțumesc tuturor, rău sau bine intenționați, care ne susțineți și ne sunteți alături, dar unii sunt prea bucuroși de insuccesul nostru. Păcat pentru că elevii și colegii mei ar merita mai mult respect pentru sacrificiile pe care le fac pentru ca voi sâmbăta să puteți să vă relaxați undeva fără mulți bani. Felicitări, molâii mei, pentru ceea ce ați realizat pentru noi!”.

Comenteaza

Comenteaza