După Săptămâna Patimilor / Inter Petrila – tot în frunte

603
de Loredana JUGLEA
Echipa de fotbal Şoimul Băiţa a ieşit din lupta pentru locul de baraj, după ce a cedat la limită, în deplasarea de la Haţeg. Inter Petrila a obţinut a doua victorie consecutivă în returul Ligii a IV-a, rămânând pe prima poziţie a clasamentului, cu două puncte în faţa campioanei Hercules Lupeni, care a zdrobit Uricaniul. 
Inter Petrila a obţinut un nou succes în care a punctat de patru ori, învingând pe teren propriu cu 4-1 pe Aurul Brad. Echipa antrenată de Aurel Moldovan şi Adi Câmpean a rămas în continuare pe primul loc al clasamentului Ligii a IV-a, cu două puncte în faţa rivalei Hercules Lupeni. Hercules a zdrobit-o cu 6-0 pe Minerul Uricani şi nu renunţă la lupta pentru titlu.
Derbiul etapei s-a jucat la Haţeg, între Retezatul şi Şoimul Băiţa, echipele de pe locurile 3 şi 4. După usturătorul eşec în faţa liderului, Retezatul şi-a luat revanşa şi a trecut la limită de alb-verzii din Băiţa, o altă grupare ce îşi propusese să atace locul de baraj. Cu eşecul de la Haţeg, trupa lui Ioan Pisoiu s-a depărtat la opt puncte de Inter Petrila şi are şanse minime să mai ocupe primul loc la finalul sezonului.
Victoria Călan şi CS Hunedoara au încheiat nedecis şi fără goluri duelul jucat în oraşul de pe malul Streiului, iar Metalul Crişcior a obţinut un punct din partida de pe teren propriu cu Jiul Petroşani.
Duelul Aurul Certej – Universitatea Petroşani a fost amânat pentru data de 17 mai.
Rezultate etapa a XV-a, Liga a IV-a: Inter Petrila – Aurul Brad: 4-1; Hercules Lupeni – Minerul Uricani: 6-0, Retezatul Haţeg – Şoimul Băiţa: 1-0, Victoria Călan – CS Hunedoara: 0-0, Metalul Crişcior – Jiul Petroşani: 2-2, Aurul Certej – Universitatea Petroşani – amânat

Comenteaza

Comenteaza