Echipajele ISU au fost în alertă maximă, după ce un tren a deraiat. Un om este rănit

95

Duminică dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele 2 vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat.

Potrivit ISU Hunedoara, din cauza numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 50 de persoane, a fost imediat activat Planul Roșu de Intervenție.

După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victimă, cu posibile fracturi la membrele superioare.

După acordarea asistentei medicale de urgență la fața locului, victima a fost transportată la spital.

34 de călători au fost transportaţi în gara CFR Subcetate, trei călători în autogara din Haţeg, iar 11 călători vor fi preluaţi de rude, prieteni de pe DN 66″, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Trei vagoane ale trenului au fost deplasate spre gara CFR Subcetate.

Totodata, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanța – Arad. Toți pasagerii au fost preluati și transportați în siguranță la Petroșani, potrivit ISU.

Au intervenit la fața locului 4 echipaje de pompieri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Hunedoara.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă, duminică, începând cu ora 7:20 pe raza SRCF Timișoara, între stațiile CF Băiești – Subcetate, din cauza deraierii ultimelor 3 vagoane din compunerea trenului de călători IR 1821.

Trenul avea în compunere 6 vagoane și circula pe distanța București Nord – Arad.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care intervin, pentru ridicarea și repunerea pe linie a vagoanelor deraiate.

Echipajele ISU au fost în alertă maximă, după ce un tren a deraiat. Un om este rănit

Sursa: Pro TV

https://stirileprotv.ro/stiri

Comenteaza

Comenteaza