Ecologizat zona sat Rascoala, Petrila / Va rugam sa pastrati si sa intretineti curatenia!

389

Eu sunt Doru,un copil de 10 ani,deși este duminică și puteam să mă plimb cu bicicleta sau să mă joc….am preferat să vin la ecologizare aici la Răscoala și să strâng gunoiul lăsat de cei cărora nu la pasă de natură……te rog trecătorule sau locuitor al acestui frumos cătun,păstrează curățenia !

Eu sunt Mihaela ,Rascoala’ este locul meu natal,revin de fiecare dată cu mare drag aici,aș fi mai fericită dacă ați păstra curățenia în acest ,,mic colț de rai,, !

Eu sunt Casian,am 10 ani,am ecologizat și eu în cătunul Răscoala! Te rog trecătorule….indiferent că ești cu mașina,bicicleta sau pe jos….PĂSTREAZĂ TE ROG CURĂȚENIA !

Octaviana și Adela,prezente la ecologizarea de pe RĂSCOALA – ,,NOUĂ NE PASĂ DE NATURĂ,,am vrea să-ți pese și ție și să păstrezi curățenia !

Ecologizare marca San Montan,în zona cătunului Răscoala până la ,,IZVORUL RECE,, !

Deși vremea a fost foarte capricioasă zilele acestea,circa 26 de oameni,membrii San Montan,simplii voluntari,membrii ai JANDARMERIEI MONTANE,MEMBRII SALVAMONT PARÂNG și ORG. CRUCEA ROȘIE PETROȘANI,au strâns gunoiul din acest mic,,colț de rai,,al Văii Jiului !

SALVAMONT PARÂNG,prezenți la ecologizarea de pe RĂSCOALA !

JANDARMI MONTANI,ecologizând în zona RĂSCOALA !

Mulțumim pt. bunătățile din ceaun doamnei Szabo Popa Mirela și domnului dr. Szabo Ferdinand de la cabinetul stomatologic ,,SANO DENTAL,,Petrila !

Mulțumim PRIMĂRIEI PETRILA pt.mașina de salubrizare pusă la dispoziția noastră,menționăm că tot gunoiul a fost ridicat,,este curat lună,, !

Eu sun Erika, rog pe locuitorii acestui frumos loc și pe toți care trec pe aici,să păstreze CURATENIA!

 

 

 

 

Comenteaza

Comenteaza