Esti talentat? / Casa de Cultura 21 iunie ora 14 din orasul tau PETRILA!

413

19142350_1556544521046674_555314340_n - Copy

ROMANII AU TALENT
Cu bucurie va anuntam ca in perioada urmatoare echipa “Romanii au talent” va veni in judetul dumneavoastra in cautarea talentelor romanesti autentice.
Ne dorim ca sezonul al 8-lea sa fie cel putin la fel de impresionant ca cele de pana acum. De aceea cautam sa cunoastem cat mai multi oameni deosebiti si talentati pe care sa ii ajutam sa fie vazuti si apreciati.
Ne dorim, cu ajutorul dumneavoastra, sa ne intalnim cu talentele din PETRILA.
Imaginati-va ca cel mai talentat roman poate fi chiar langa dumneavoastra. Noi suntem acolo sa ii incurajam pe cei care nu au incredere sau care poate inca nu stiu ce talent extraordinar au.
Vrem sa aflam totul despre festivalurile si evenimentele pe care le organizati, sa cunoastem folcorul din zona dumneavoastra, talentele neconventionale, oamenii cu pasiuni neobisnuite, cu voci deosebite, pe cei cu o pregatire sportiva spectaculoasa sau pe oricine are dorinta de a ne incanta cu harul sau.
Asteptam cu interes propunerile dumneavoastra si speram sa ne cunoastem in curand la CASA DE CULTURA din ORASUL PETRILA! in data de 21 iunie ora 14.00

Cristi D. Petrila

www.realitateapetrileana.ro

Comenteaza

Comenteaza