EXCLUSIV. Monica Iacob Ridzi, trimisă de urgență la o clinică din Viena

259

Deputatul de Valea Jiului Monica Iacob Ridzi, soția primarului municipiului Petroșani, este supusă astăzi unei intervenții medicale complexe efectuată într-o clinică medicală din Viena. Deputatul suferă de o boală rară care duce la complicații, iar afecțiunile i s-au agravat, astfel că medicii români au trimis-o de urgență la Viena.

Monica Iacob Rdizi va fi suspusă astăzi, vineri, unei intervenții complexe desfășurată sub anestezie generală de medicii austrieci, iar surse apropiate familiei spun că starea de sănătate a deputatului PP-DD din Valea Jiului s-a deteriorat în ultima perioadă. Din cauza afecțiunii de care suferă, Monica Iacob Ridzi este permanent monitorizată de doctori, iar ultimele controale medicale au arătat că se impune internarea de urgență la o clinică din Viena, pentru investigații de specialitate.

”Boala ei s-a agravat și medicii români au decis să o trimită în Austria, pentru că în țară nu pot efectua analizele și tratamentul care se impun în cazul parlamentarului hunedorean. În Austria, medicii au programat-o de urgență pentru operație și astăzi va fi făcută procedura medicală. Suntem îngrijorați pentru că va fi sub anestezie generală și aceste intervenții au un grad major de risc”, ne-a declarat un apropiat al familiei Ridzi. Fostul ministru al Tineretului a fost internată de mai multe ori la clinica din Viena din cauza bolii de care suferă.  (Maximilian Gânju)

Stiri si informatii din judetul Hunedoara

Comenteaza

Comenteaza