Exerciții demonstrative și cadouri pentru beneficiarii de la Salvați Copiii din partea Federației Române de Hand to Hand

210

O nouă disciplină sportivă se dezvoltă în România, iar copiii din Petrila au putut vedea, marți, ce presupune exact acest sport.

Odată cu prezentarea noii categorii, Federaţia Română de Hand to Hand a organizat, marți, la Petrila, un eveniment caritabil pentru cei 186 de Copii de la Centrul de Zi “Salvați Copiii”.

”A fost o acțiune dedicată copiilor de la Salvați Copiii, în cadrul căreia cei 186 de beneficiari au primit cadouri și au putut vedea câteva partide demonstrative”, a declarat, marți, pentru Gazeta de Dimineață, Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.

Potrivit sursei citate, acțiunea a fost organizată cu sprijinul Federației Române de Hand to Hand, Bogdan Neagu, de strângerea sponsorizărilor ocupându-se Cristina Ghețea.

Viceprimarul Petrilei susține că la Petrila se va deschide o secție de Hand to Hand în cadrul căreia vor putea practica sport toți copiii de pe raza localității.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza