Femeile din Petrila, sărbătorite de Robert Târnăveanu

274

Femeile din localitatea Petrila au fost sărbătorite cu flori și muzică populară la Casa de Cultură „Ladislau Schmidt”. Ziua femeii a fost marcată, în data de 7 martie, de un spectacol de muzică populară oferit de interpreți din localitate, dar și de Robert Târnăveanu.

„Am organizat un spectacol dedicat zilei femeii, zilei de 8 Martie, unde intrarea a fost liberă. Am avut invitați pe Robert Târnăveanu și trupe de dans și muzică populară și ușoară de pe raza orașului Petrila. De când sunt eu viceprimar, în fiecare an am organizat câte un spectacol dedicate femeilor din localitate”, a declarat Vasilică Jurca, viceprimarul orașului Petrila.

Cântărețul Robert Târnăveanu le-a oferit un spectacol pe cinste petrilencelor.

„Vreau să salut toate femeile, toate doamnele și domnișoarele din Valea Jiului, sunt foarte încântat că de câțiva ani buni de zile vin aici, cu ocazia acestei zile. Sunt onorat să fiu aici, le-am pregătit cântece din folclorul acela tradițional și frumos, cântece de la Sibiu și din Valea Jiului. Le urez o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor, să facă ce le place și cu cine le place din toată inima lor și să ne vedem la fel de bucuroși și plini de viață, așa cum ne-am obișnuit de șase ani de când tot vin în Valea Jiului”, a declarat, pentru GDD, Robert Târnăveanu, interpret de muzică populară.

„În fiecare an, Primăria orașului Petrila organizează măcar un spectacol pentru femeile din oraș. Este o onoare pentru noi să le sărbătorim pe aceste ființe pentru că merită, pentru tot ceea ce fac ele în calitate de mame, fiice, soții și surori. Le-am pregătit acest spectacol și la final câte o floare pentru fiecare doamnă și domnișoară”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

Femeile din localitate, nu numai că s-au simțit bine în această zi, unde au fost încântate de soliști vocali, dar și de copiii care au pregătit dansuri moderne special pentru această zi, dar au fost copleșite și cu flori și urări de bine.

Iulia BĂLUȘĂ

 Autor: Gazeta de Dimineata

Comenteaza

Comenteaza