Fie vreme bună, fie vreme rea, parlamentarul Nicula stă paravan, pentru pescarii din Lonea, în faţa naturii dezlănţuite

231
de Mihai BARBU
Pe malul lacului ivit după exploatarea cărbunelui la Lonea au apărut şi câteva zone mignone, amenajate de pescari pentru petrecerea, în mod util şi plăcut, a timpului liber. 
Materialele folosite sunt la amenajare de trei feluri: fie sustrase de la mină, fie achiziţionate în mod legal, fie reciclate.
Cea mai interesantă refolosire a unui material electoral am întâlnit-o la pescarii amatori din Lonea. Aceştia au luat un banner uriaş cu Cosmin Nicula, folosit – cu mare succes – în campania pentru alegerea deputaţilor şi senatorilor în Parlamentul României şi l-au folosit ca acoperiş (sau paravan) pentru sezonul ploios. Cum la noi a început, de la vreme-ncoace, să plouă ori ca-n Minulescu („În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână…”), ori ca-n Bacovia („Plouă, plouă, plouă, vreme de beţie…”), parlamentarul Nicula face totul ca să-i ferească, de vremea rea de afară, pe cei care dau la peşte în colegiul său.
Să mai zică ceva dl. Cătălin Docea, directorul ZVJ-ului, că dl. Cosmin Nicula nu face nimic pentru cei care l-au ales… Iată că, acum, putem prezenta dovada zdrobitoare că e deloc aşa!

 

Comenteaza

Comenteaza