de Mihai BARBU
Pe malul lacului ivit după exploatarea cărbunelui la Lonea au apărut şi câteva zone mignone, amenajate de pescari pentru petrecerea, în mod util şi plăcut, a timpului liber. 
Materialele folosite sunt la amenajare de trei feluri: fie sustrase de la mină, fie achiziţionate în mod legal, fie reciclate.
Cea mai interesantă refolosire a unui material electoral am întâlnit-o la pescarii amatori din Lonea. Aceştia au luat un banner uriaş cu Cosmin Nicula, folosit – cu mare succes – în campania pentru alegerea deputaţilor şi senatorilor în Parlamentul României şi l-au folosit ca acoperiş (sau paravan) pentru sezonul ploios. Cum la noi a început, de la vreme-ncoace, să plouă ori ca-n Minulescu („În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână…”), ori ca-n Bacovia („Plouă, plouă, plouă, vreme de beţie…”), parlamentarul Nicula face totul ca să-i ferească, de vremea rea de afară, pe cei care dau la peşte în colegiul său.
Să mai zică ceva dl. Cătălin Docea, directorul ZVJ-ului, că dl. Cosmin Nicula nu face nimic pentru cei care l-au ales… Iată că, acum, putem prezenta dovada zdrobitoare că e deloc aşa!

 

Comenteaza

Comenteaza