Fiul lui Miron Cozma, Dan, condamnat de Judecătoria Petroşani la 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare

636

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost condamnat de instanța de judecată la un an și patru luni de închisoare cu suspendare. Prima instanţă, respectiv de Judecătoria Petroșani, l-a găsit vinovat pe mezinul familiei liderilor de sindicat Miron şi Tiberiu Cozma.

Pedeapsa juniorului Cozma vine după ce acesta a fost depistat în trafic conducând un autoturism după ce consumase băuturi alcoolice.Tras pe dreapta de poliţişti, Cozma junior a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ceea ce l-a dus la o primă sentinţp dată de Judecătoria Petroşani care a decis că fapta sa se încadrează la o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Perioada de încercare pentru fapta comisă este de 3 ani şi 4 luni.

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma care este tatăl lui Dan Cozma, susține că nu știe nimic de faptele comise de fiul său.

Nu știu, nu știu, nu știu, dar… am aflat tot felul de procese, ba e la Alba, ba e nu știu unde, nu știu… nu cunosc nimic. Efectiv nu am vorbit cu el, pentru că în ultima perioadă am fost plecat.. Nu n-am vorbit cu el, probabil că ma sună el să-mi spună dacă este ceva… Nu mă suna el să-mi spună?”, a declarat Miron Cozma

La momentul în care Cozma junior a fost acuzat că s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, tatăl său a susținut că ceea ce se întâmplă este doar o greșeală.

Dan Cozma are drept de recurs.

P.S.

Daca ,as fi fost intrebat sa comentez aceasta stire nu as fi putut s-o fac din cauza ca, as fi avut o parere subiectiva si nu obiectiva…De ce?!…Fiindca Miron Cozma… este cumnatul meu iar Dan Cozma…nepotul meu…deci No comment…,Claudiu Marlogeanu

 

 

ANDREEA BUGA

http://www.gazetadedimineata.ro

Comenteaza

Comenteaza