Fostul senator HARY VOCHITOIU schimbat / Băsescu a schimbat 19. PMP Hunedoara, condus de un preşedinte interimar

340

Traian Băsescu a anunţat, vineri, schimbarea din funcţie a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene. Toţi liderii care nu au atins pragul de cinci la sută la alegerile parlamentare au fost înlocuiţi din funcţie. PMP Hunedoara

va fi condus de deputatul Ion Tabugan de la Caraş-Severin. Haralambie Vochiţoiu, fostul preşedinte, rămâne membru PMP Hunedoara.

Prima decizie politică publică ce vizează rezultatul alegerilor parlamentare a fost luată la nivelul PMP. Traian Băsescu a şchimbat toţi şefii organizaţiilor de partid care nu au atins pragul de cinci la sută. Astfel, Haralambie Vochiţoiu, liderul de la Hunedoara, a fost

Ion Tabugan, deputat Caraş-Severin, sursă foto: Expres de Banat

înlocuit din funcţie.

„E o decizie corectă a preşedintelui Băsescu. Este absolut normal să procedezi aşa atunci când respecţi linia matură a unei structuri organizaţionale, fie ea şi politice. Partidul trebuie să crească pe o structură solidă, una consolidată pe un raţionament sănătos. Şi politică sau mai politica are raţiunea ei. Asta trebuie neaparat să înţelegem, iar evenimentele cotidiene ne arată asta perfect”, a declarat, sâmbătă, pentru GDD, Haralambie Vochiţoiu.

Haralambie Vochiţoiu va rămâne în partid alături de colegii lui.

Până la organizarea unor alegeri la nivel de organizaţie, PMP Hunedoara va fi condus de un preşedinte interimar.  Pentru această perioadă a fost desemnat deputatul Ion Tabugan, de la Caraş-Severin.

material în curs de actualizare

Gazeta de Dimineata

Comenteaza

Comenteaza