Fotbal. Liga a IV-a / Lidera – salvată de căpitanul din Petrila

243
Retezatul Haţeg, ocupanta primului loc în Liga a IV-a Hunedoara, a avut viaţă grea în meciul din deplasare cu Metalul Crişcior. În cele din urmă a fost salvată de căpitanul din Valea Jiului, Nicu Câmpeanu, care a reuşit o dublă, aducând victoria cu 2-1, în etapa a 19-a a competiţiei desfăşurată sâmbătă.
Gazdele au început cu curaj şi au deschis scorul prin Andrei Rostaş în minutul 16. Apoi, „zimbrii” au avut nevoie de 24 de minute pentru a egala şi de alte aproape 70 de minute pentru a întoarce rezultatul, ambele goluri fiind marcate de căpitanul Nicu Câmpeanu ( în minutele 40 şi 82).
Hercules Lupeni şi-a consolidat locul doi în clasament, după victoria cu 3-0 în partida de acasă cu Universitatea Petroşani. Golurile au fost semnate de Ciocîrlan (min. 29) şi Filip (min. 46 şi min. 76).
CNS Cetate Deva a urcat pe treapta a treia a podiumului în urma succesului cu Aurul Brad, scor 1-0. Trupa pregătită de Marius Sîrbu a aşteptat însă 85 de minute, până Liviu Herci a reuşit golul victoriei. Punctele câştigate au ajutat-o pe CNS Cetate Deva să acceadă pe locul 3 al clasamentului, la egalitate de puncte cu Gloria Geoagiu, dar cu un golaveraj superior. În schimb, Aurul Brad „lâncezeşte” în a doua jumătate a ierarhiei, cu o singură victorie în 2014.
Rezultatele etapei a XIX-a, 22-23 martie: 
Aurul Certej – Gloria Geoagiu: 0-1;
Minerul Uricani – Jiul Petroşani: 0-0;
CNS Cetate Deva – Aurul Brad: 1-0;
Hercules Lupeni – „U” Petroşani: 3-0;
Inter Petrila –  CS Vulcan: 4-0;
Metalul Crişcior – Retezatul Haţeg: 1-2;
Şoimul Băiţa – CFR Simeria: 1-1;
Victoria Călan – Dacia Orăştie: 1-3
Etapa a XX-a
Sâmbătă, 29 martie: CS Vulcan – Gloria Geoagiu; Dacia Orăştie – Aurul Certej; Jiul Petroşani – Metalul Crişcior; CFR Simeria – Hercules Lupeni; Inter Petrila – Minerul Uricani.Duminică, 30 martie: Aurul Brad – Victoria Călan; „U” Petroşani – CNS Cetate Deva; Retezatul Haţeg – Şoimul Băiţa.

de Loredana JUGLEA

Comenteaza

Comenteaza