Fotbal. Liga a IV-a / Petrilenii pun tunul pe arbitri

220
de Loredana JUGLEA
Tot mai multe nemulţumiri la adresa arbitrilor din Liga a IV-a. După ce Sorin Ghiţan, tehnicianul Jiului, a declarat că echipa sa a pierdut, la Vulcan, pe mâna arbitrilor, un alt tehnician din Vale trage un semnal de alarmă. Inter Petrila a pierdut, în deplasare, partida cu Şoimul Băiţa cu scorul de 3-1, iar jocul a fost condus la centru de Petre Voica. Citiţi mai jos cum au fost „ajutaţi” să piardă meciul. 
„La Băiţa am fost dezavantajaţi clar. Dacă le dădeam vreo trei goluri în prima repriză, nu cred că se supăra nimeni, la cât de mult am ratat. Apoi, au intervenit greşeli grave de arbitraj şi am pierdut. Poate în acest fel se explică de ce Băiţa este neînvinsă. În prima repriză ni s-a anulat un gol valabil. Maniera de arbitraj a lăsat de dorit, am fost împiedicaţi să obţinem un rezultat bun”, a declarat Aurel Moldovan, antrenorul de la Inter Petrila.
O altă nemulţumire pe care petrilenii şi-au exprimat-o a fost legată tot de atitudinea arbitrului acelui joc. Cavalerul fluierului l-a trimis, fără motiv, chiar în afara stadionului pe preşedintele echipei Inter Petrila, Cosmin Negoe.
„A fost scos afară ca un infractor, nu trimis în tribună, scos din incinta stadionului împreună cu un jucător de rezervă, lucru inadmisibil. Au urmărit meciul din stradă”, a mai amintit Aurel Moldovan.

 

Comenteaza

Comenteaza